Az esküvőt szervező párok gyakran hajlamosak bizonyos hibák elkövetésére. Néhány ilyen hiba elkerülése érdekében itt van néhány tanács:

  1. Túlzásba vitt költségek: Fontos, hogy megfelelően tervezzétek meg a költségvetést, és ne essetek abba a hibába, hogy túlzottan sok pénzt költötök olyan dolgokra, amelyek nem feltétlenül szükségesek
  2. Túlzott stressz és nyomás: Ne hagyjátok, hogy az esküvő szervezése túlzott stresszt és nyomást jelentsen számotokra. Ne feledjétek, hogy az esküvőnek elsősorban arról kell szólnia, hogy megünnepeljétek a szerelmeteket, és ne arról, hogy tökéletes legyen minden apró részlet.
  3. Időzítési problémák: Fontos, hogy időben kezdjetek neki az esküvő tervezésének, és ne hagyjátok az utolsó pillanatra a fontos döntéseket és teendőket
  4. kommunikációs hiányosságok: Fontos, hogy nyitottan kommunikáljatok egymással az esküvő tervezése során, és egyeztessétek az elképzeléseiteket és vágyaitokat.
  5. Túl sok mások véleményére való odafigyelés: Bár fontos lehet mások véleményét is figyelembe venni az esküvő tervezése során, ne hagyjátok, hogy túlságosan befolyásolja az döntéseiteket. Az esküvőtöknek elsősorban rólatok és a kapcsolatotokról kell szólnia
  6. Elhanyagolt szervezési részletek: Ne hagyjátok figyelmen kívül az apró részleteket az esküvő tervezése során. Fontos, hogy gondosan átgondoljátok és megtervezzétek minden egyes részletet.
  7. Túl nagy elvárások: Legyenek realisztikusak az elvárásaitok az esküvővel kapcsolatban, és ne várjátok el, hogy minden tökéletes legyen. Az esküvő tervezése során mindig készüljetek fel némi váratlan helyzetre vagy problémára, és legyetek nyitottak a változásokra és alkalmazkodásra.