Esküvőszervező

Esküvőt szervezni nem csupán egy teendők sora, hanem az örökkévalóságba szőtt emlékek és élmények kialakításának a művészete. Nem mindegy, hogy a nagy nap milyen varázslatos történetté válik.

Ha nem elégednétek meg egy „csak úgy” összecsapott esküvővel, ha azt érzitek, hogy segítségre van szükségetek a tökéletes pillanatok megteremtéséhez, akkor jó helyen jártok!

Nálam a szervezés több, mint a feladatok listájának elvégzése. Minden részlet mögött az áll, hogy az esküvőtök egyedi legyen, és tükrözze a személyiségeteket. Így közösen nem csak esküvőt szervezünk, hanem egy felejthetetlen élményt teremtünk.

Legyen az intim ceremónia vagy grandiózus ünnepség, a tapasztalt szolgáltatókörből álló csapatunk a rendelkezésetekre áll, hogy minden részlet a helyén legyen és a nagy napotok valóban különleges legyen.

Miért pont engem válasszatok?

N

Azonnal válaszolok a kérdéseitekre

N

Az esküvő napján utolsóként távozom, hogy valóban minden rendben menjen

N

ha kell, másnap is maradok segíteni pakolni

Esküvőszervező csomagok

Meglévő csomagajánlatainkból választhattok, töltsd ki az űrlapot az oldal alján. Minden egyes ajánlatot gondosan személyre szabok, az igényeitekhez és vágyaitokhoz igazítva.

Csomagban kérheted:

Legyen az esküvő szervezése egy varászlsatos utazás, ahol a gondok és stressz helyett csak a boldogság és mosolyok uralkodnak!

 • Helyszín, zenekar, ceremóniamester, dekoratőr, cukrász, fotós, videós – ajánlatbekérése, referencia munkák begyűjtése, átadása
 • Részletesen átnézem és ellenőrizöm a szerződéseket.
 • Segítek elkészíteni egy pontos költségvetést, hogy minden pénzügyi kérdés tisztázva legyen.
 • Részletes időrendi ütemtervet készítünk, hogy mindig tisztában legyetek a feladatokkal.
 • Maximum 3 helyszínbejárás és további 3 személyes találkozó, igény szerint, amikor Nektek megfelelő
 • Mindig elérhető vagyok, a kérdéseitekre azonnal választ és megoldást nyújtok
 • Legyen szó akár a hivatalos polgári szertartásról, vagy egyházi esketésről, ötleteket, segítségnyújtást, tájékoztatást kaptok mindenről
 • Segítségnyújtás a tökéletes esküvői ruha és öltöny kiválasztásában. Mai stílusok, trendek, ötletek átadása, ruhaszalon ajánlása
 • Egyedi, hasznos és különleges ajándékötletek javaslata, stílusos meghívó tervezése
 • Az ízek világában való eligazodás és a tökéletes menü, ízvilág kialakítása.
 • Csokiszökőkút, koktélbár, tűzijáték, limuzin – mindent beszerzünk számotokra amire szükségetek lesz
 • Bármilyen kihívás esetén gyors és hatékony megoldás.
 • Az egész napra kiterjedő forgatókönyv megírása, minden szolgáltatóval egyeztetve, hogy minden a tervek szerint alakuljon
 • Reggeltől az utolsó vendégig személyesen koordinálom a szolgáltatókat és az eseményeket.

🌈 Élvezzétek az Esküvőtök varázslatát – ahol minden pillanat egyedülálló! 🎉👰

Visszajelzések

★★★★★

Nagyon szeretünk Klárával dolgozni! Mi külföldön élünk és az elején hezitáltunk, hogy szeretnénk-e esküvőszervezőt. Mostanra elképzelni se tudnám nélküle az esküvőnk szervezését! Nagyon sok terhet levett a vállunkról azzal, hogy ő felkereste és előszűrte a szolgáltatókat, így nagyon sok időt és energiát megspórolt nekünk!

A stresszről nem is beszélve így nekünk csak választunk kellett a legjobb szolgáltatók közül. Mindemellett nagyon sok forintot is megspórolt nekünk! Mivel csak pár alkalommal tudunk Budapestre menni Klára minden programot precízen össze sűrített nekünk 2-3 napba, szemelőtt tartva, hogy legyen időnk a családra és barátokra is.

Klára egy nagyon kedves, segítőkész, humoros, lelkes, türelmes, és időt nem sajnálva addig keresi a szolgáltatókat míg meg nem találja a számunkra legmegfelelőbbeket! Nagyon szépen köszönünk neki mindent és remélem, hogy majd a 10 éves évfordulónk megszervezését is vállalni fogja!

Zoli és Jacek

Kreatív, lelkes és profi! Hatalmas segítség volt már az elejétől mindent kézbe vett, nekünk csak döntenünk kellet, hogy A, B vagy C verziót szeretnénk, nem nekünk kellett kitalálni dolgokat, és ez annyira megnyugtató volt!

Szívből ajánlom, a legjobb választás!

Adrienn és Attila

A legjobb, akit ismerek 😍❤️☺️merem szívből ajánlani. Nagyon aranyos korrekt és megbízható. Nekünk is ő segített.

Livia és Ricsi

Klári hatalmas segítség volt a szervezés folyamán, mindenre odafigyelt, rengeteg ötlete volt, és ami a legfontosabb, nekünk nem kellett idegeskednünk semmin. Nem csak egy szervezőt kaptunk, hanem egy megbízható társat, aki minden lépésben segített, hogy a nagy napunk tökéletes legyen

Beatrix és Laci

Klarisszát az esküvőkiállításon ismertük meg, és azonnal tudtuk, hogy Őt szeretnénk, hogy segítsen az esküvőnk szervezésében. Azóta is hálás szívvel gondolunk rá, hiszen, ha ő nincs, akkor egy nagy káosz lett volna az esküvőhöz vezető időszak!

Enikő és Endre   

Kapcsolatfelvétel

Szabó Bicskei Klára – Esküvő szervező

Vegyétek fel velem a kapcsolatot! Az első konzultáció ingyenes és kötelezettségmentes.

Esküvőszervezés kapcsolatfelvétel

Call

06304654128

Email

klarisszaeskuvo@gmail.com