Skip to content
Visszatérítési és visszaküldési szabályzat


Áttekintés
Visszatérítési és visszaküldési szabályzatunk 30 napig érvényes. Ha a vásárlás óta eltelt 30 nap, nem áll módunkban teljes visszatérítést vagy cserét biztosítani.

Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, használaton kívül kell lennie, és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan azt megkapta. Ennek is az eredeti csomagolásban kell lennie.

Többféle áru mentesül a visszaküldés alól. A romlandó áruk, például élelmiszerek, virágok, újságok vagy magazinok nem küldhetők vissza. Nem fogadunk el olyan termékeket sem, amelyek intim vagy egészségügyi termékek, veszélyes anyagok vagy gyúlékony folyadékok vagy gázok.

További vissza nem térítendő termékek:

Ajándékkártya
Letölthető szoftvertermékek
Néhány egészségügyi és testápolási cikk
A visszaküldés befejezéséhez nyugtára vagy vásárlási bizonylatra van szükségünk.

Kérjük, ne küldje vissza a vásárlást a gyártónak.

Vannak olyan helyzetek, amikor csak részleges visszatérítést nyújtanak:

Nyilvánvaló használati nyomokkal rendelkező könyv
CD, DVD, VHS kazetta, szoftver, videojáték, kazettás magnó vagy bakelit lemez, amelyet kinyitottak.
Bármely elem, amely nem az eredeti állapotában van, sérült, vagy hiányoznak alkatrészei nem a mi hibánkból.
Minden olyan tétel, amelyet a kiszállítás után több mint 30 nappal visszaküldenek
Visszatérítések
Miután megérkezett és megvizsgáltuk visszaküldését, e-mailben értesítjük, hogy megkaptuk a visszaküldött terméket. A visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról is értesítjük.

Ha jóváhagyják, visszatérítését feldolgozzuk, és bizonyos napon belül automatikusan jóváírásra kerül a hitelkártyája vagy az eredeti fizetési mód.

Késő vagy hiányzó visszatérítés
Ha még nem kapott visszatérítést, először ellenőrizze újra bankszámláját.

Ezután lépjen kapcsolatba hitelkártya-kibocsátójával, eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítés hivatalosan megjelenik.

Ezután lépjen kapcsolatba a bankjával. A visszatérítés elküldése előtt gyakran van némi feldolgozási idő.

Ha mindezt megtette, és még mindig nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen: {email address}.

Eladó tételek
Csak a normál árú termékek után téríthető vissza. Az akciós termékek nem téríthetők vissza.

Cserék
Csak akkor cseréljük ki az elemeket, ha azok hibásak vagy sérültek. Ha ki kell cserélnie ugyanarra a tételre, küldjön nekünk egy e-mailt a(z) {email address} címre, és küldje el a terméket a következő címre: {fizikai cím}.

Ajándékok
Ha a terméket a vásárláskor ajándékként jelölték meg, és közvetlenül Önnek szállították, akkor a visszaküldés értékének megfelelő ajándék jóváírást kap. A visszaküldött termék kézhezvétele után ajándékutalványt küldünk Önnek.

Ha a terméket nem jelölték meg ajándékként a vásárláskor, vagy az ajándékozó saját magának küldte ki a rendelést, hogy később átadhassa Önnek, visszaküldjük az ajándékozónak, és ő tájékozódik a visszaküldésről.
Ajándékok

Ha a tételt vásárláskor ajándékként jelölték meg, és közvetlenül Önnek szállították, akkor a visszaküldés értékének megfelelő ajándékjóváírást kap. A visszaküldött termék kézhezvétele után ajándékutalványt küldünk Önnek.

Ha a tételt nem jelölték meg ajándékként a vásárláskor, vagy az ajándékozó saját magának küldte ki a rendelést, hogy később átadhassa Önnek, visszaküldjük az ajándékozónak, és ő tájékozódik a visszaküldésről. 

Szállítási visszaküldés

A termék visszaküldéséhez postai úton küldje el a terméket a következő címre: {physical address}.

Te leszel a felelős a tétel visszaküldésének saját szállítási költségeiért. A szállítási költség nem visszatéríthető. Ha visszatérítést kap, a visszaküldés költségét levonjuk a visszatérítésből.

Az Ön lakóhelyétől függően változhat az idő, amíg a kicserélt termék megérkezik Önhöz.

Ha drágább tételeket küld vissza, érdemes lehet nyomon követhető szállítási szolgáltatást igénybe venni, vagy szállítási biztosítást kötni. Nem garantáljuk, hogy megkapjuk a visszaküldött terméket.
Segítségre van szüksége?

A visszatérítéssel és visszaküldéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk az {email} címen.