Skip to content

Közös munka

Megbeszélünk egy találkozót, ahol egy kellemes, kötetlen beszélgetés, kávézás mellett megismerjük egymást, elmondjátok az igényeitek, vágyaitokat, elképzeléseitek az esküvőtökkel kapcsolatban, amire árajánlatot tudok adni. Ha nincs semmi ötlet, az sem gond, sokat fogok kérdezi, itt már sok minden ki fog derülni. Ez egy ingyenes konzultáció, ahol többek között az is kiderül, hogy szimpatikusak vagyunk e egymásnak, tudunk e együtt dolgozni, hiszen az a cél, hogy felszabadultan, jó kedvvel csináljuk azt, ami mindkettőnknek nagyon fontos, mert csak akkor tudunk profi eredményt véghez vinni. Általában egy óra alatt sok minden kiderül, ebből már tudok dolgozni.


3 napon belül elküldöm a személyre szabott árajánlatomat, és ha elfogadjátok, kezdetét veszi a munka.

Megkeresem a szolgáltatói körömben lévő, számotokra legjobb szolgáltatókat, bekérem az árajánlatokat, és továbbítom ezt nektek. Természetesen, ha nem felel meg, megyünk tovább, amíg  meg nem találjuk az igazit.

Referenciákat mutatok dekorosról, helyszínről, zenészről, fotósról, helyszíneket járunk be, találkozunk a leendő szolgáltatóinkkal, ruhát próbálunk, kóstolunk, forgatókönyvet készítünk, természetesen minden a saját igényeiteket és időhatáraitokat figyelembe véve. Az esküvő előtt 2 héttel összeülünk, átbeszéljük az utolsó tennivalókat, és megírjuk a forgatókönyvet, hogy a nagy napon már semmi ne érjen váratlanul.

Jöhet a nagy nap, minden a helyére került, nektek már csak annyi a dolgotok, hogy minden pillanatát nyugodt szívvel megéljétek

Nézzétek meg, melyik csomagajánlatom érdekel titeket

Kapcsolat

Vegyétek fel velem a kapcsolatot, és segítek megvalósítani az álom esküvőtöket!

Szabó Bicskei Klára

Email:

klarisszaeskuvoszervezes@gmail.com

Telefon:

0630/4654128